Activitate news sarbatori/jubilee

Sărbători Fericite cu Domnul !

Cea mai bună veste îmbucurătoare din istoria civilizaţiei, este vorba de hotărârea Îndurării, despre Venirea în lume a lui Mesia, despre cel ce a fost şi este viu, despre Crăciunul care l-a adus pe lume pe Isus, despre Isus Hristos. Nu există o veste mai îmbucurătoare ca aceasta, pentru noi şi dvs., este semnul de graţiere supremă iar  idealul nostru este acest Iisus care s-a născut în seara de Crăciun.

 

 
Cum putem face ca seara de Crăciun sau cea de Anul Nou să devină  unică?

Primul răspuns este să facem ceea ce au făcut păstorii şi magii. Magii s-au uitat în sus şi nu împrejur, şi uitându-se în sus au văzut steaua şi au ajuns la ieslea cu pruncul şi i-au dat daruri. Dragi cititori dacă vă uitaţi în jur veţi vedea răutate, veţi vedea raţiuni, dar dacă vă veţi uita către cer, steaua de Crăciun vă va duce la iesle, ieslea de la Betleem unde trebuie să depuneţi daruri şi să vă închinaţi se află la orice spital oncologic cu oameni suferinzi.

Primul concert de colinde, cântat de orchestra simfonică cerească s-a dat pe câmpia Betleemului, unor păstori de oi, unor oameni simpli. Aceștia au dus mai departe mesajul la iesle, devenind primii oameni colindători, urmați de magi. De aceea ceea ce au făcut păstorii și magii trebuie să facem și noi în această săptămână, să mergem la acei oameni pentru care în societate nu mai este loc: un bătrân singur la pat, o familie în necaz, un bolnav grav, un om fără nădejde,  Ieslea cu pruncul Iisus se află la orice orfelinat nevizitat, ieslea cu pruncul se află şi la azile de bătrâni, sunt fel și fel de locuri în care se află ieslea, iar colindul nostru îl are ca sărbătorit pe Pruncul din Iesle.  Dumnezeu să vă dea fericire tuturor care citiți aceste rânduri !

Tuturor care vizitați site-ul Bisericii noastre vă dorim SĂRBĂTORI FERICITE !
Marius Leontiuc – colaborare

 

Fiţi binecuvântaţi !

(Visited 107 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Translate »