sarbatori/jubilee

Sărbătoarea mulțumirii! 16.09.2018

Sărbătoarea mulțumirii…

o sărbătoare de mulțumire pentru purtarea de grijă a lui Dumnezeu față de noi, față de biserica locală , față de familiile noastre , față de afacerile noastre și fermele noastre. Toate binecuvântările atăt cele spirituale cat și cele materiale vin de la Dumnezeu care dă cu mana largă.

Anul 2018., a fost un an binecuvântat atât cu cele de sus cât și cu cele de jos.

In ciuda faptului că nu am avut primavară și am trecut direct de la iarna la temperaturi de vară( vezi meteo) Dumnezeu a binecuvântat pomii, gradinile, culturile, fermele  dar și sufletele noastre.

Frații și surorile sau închinat venind cu mulțumiri înainte lui Dumnezeu.

Am avut ca și musafiri pe  fr. past. Ghita Schinteie împreuna cu sora Alina care au venit tocmai din Nurenberg Germania să celebreze împreună cu noi  și care s-au inchinat și au slujit pe Domnul și biserica. Famfara, corul de copii și grupul de tineri au acompaniat, poeziile, cântecele și încurajările din Cuvânt aduse de frați, de surori și de pastori.

După serviciul de dimineță ne-am bucurat la o partasie frăteasca în anexa bisericii în jurul meselor testând din bucatele pregătite  binede către surorile bisericii.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările Lui!

(Visited 193 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Translate »