conferinte conferinte tematice

Conferința pentru familii

În data de 18 noiembrie 2018 la Biserica Baptistă din Bucovăț a avut loc un eveniment deosebit. Conferința pentru familii a reunit tineri, familii tinere si lucratori din mai multe biserici partenere, colaboratoare și sau vecine.

Invitat a fost Pastorul Adrian Totan

 Conferința  a fost binevenită și s-a desfășurat într-o atmosferă de  închinare, învățare și comuniune. Închinare condusă pe rând către de grupurile de la bisericile participante. Învățarea prin  seminariile  prezentate de către pastorul Adrin Totan, care a împletit învățătura biblică si cu experinta personală dar și profesională. Părtășia prin interacțiunea la pauza de cafea sau la masa de prânz.

Pe parcursul conferinței am putut lucra la îmbunătățirea comunicării în familie cât si medita la ajustarea relațiilor cu parinții sau socrii așa cum ne cere Biblia. Prezentările, discutiile, exercițiile practice cât si răspunsul la întrebările puse au relaxat atmosfera într-un mod plăcut.

Multumim organizatorilor dar si surorilor de la bucatarie care ne-au slujit și s-au îngrijit și de masa de prânz. După masa de prânz a fost o sesiune pentru tinerii necăsătoriți în care s-a răspuns la unele provocari  punctuale cu care se confruntă generația tânără înainte de casătorie.

  

(Visited 23 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Translate »