Category Archives: sarbatori/jubilee

Invitație la botez 11.11.2018 – Povestea unor tineri cu vieți schimbate

Sărbătoarea mulțumirii! 16.09.2018

Sărbătoarea mulțumirii…

o sărbătoare de mulțumire pentru purtarea de grijă a lui Dumnezeu față de noi, față de biserica locală , față de familiile noastre , față de afacerile noastre și fermele noastre. Toate binecuvântările atăt cele spirituale cat și cele materiale vin de la Dumnezeu care dă cu mana largă.

Anul 2018., a fost un an binecuvântat atât cu cele de sus cât și cu cele de jos.

In ciuda faptului că nu am avut primavară și am trecut direct de la iarna la temperaturi de vară( vezi meteo) Dumnezeu a binecuvântat pomii, gradinile, culturile, fermele  dar și sufletele noastre.

Frații și surorile sau închinat venind cu mulțumiri înainte lui Dumnezeu.

Am avut ca și musafiri pe  fr. past. Ghita Schinteie împreuna cu sora Alina care au venit tocmai din Nurenberg Germania să celebreze împreună cu noi  și care s-au inchinat și au slujit pe Domnul și biserica. Famfara, corul de copii și grupul de tineri au acompaniat, poeziile, cântecele și încurajările din Cuvânt aduse de frați, de surori și de pastori.

După serviciul de dimineță ne-am bucurat la o partasie frăteasca în anexa bisericii în jurul meselor testând din bucatele pregătite  binede către surorile bisericii.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările Lui!

Sarbatoare la Bucovat!

In luna August va fi Jubileul de 90 de ani al Bisericii Crestine Baptiste din localitatea Bucovat. Cu ajutorul lui Dumnezeu dorim ca sa serbam acest eveniment! Vom reveni cu mai multe informatii!

Sărbători Fericite cu Domnul !

Cea mai bună veste îmbucurătoare din istoria civilizaţiei, este vorba de hotărârea Îndurării, despre Venirea în lume a lui Mesia, despre cel ce a fost şi este viu, despre Crăciunul care l-a adus pe lume pe Isus, despre Isus Hristos. Nu există o veste mai îmbucurătoare ca aceasta, pentru noi şi dvs., este semnul de graţiere supremă iar  idealul nostru este acest Iisus care s-a născut în seara de Crăciun.

 

 
Cum putem face ca seara de Crăciun sau cea de Anul Nou să devină  unică?

Primul răspuns este să facem ceea ce au făcut păstorii şi magii. Magii s-au uitat în sus şi nu împrejur, şi uitându-se în sus au văzut steaua şi au ajuns la ieslea cu pruncul şi i-au dat daruri. Dragi cititori dacă vă uitaţi în jur veţi vedea răutate, veţi vedea raţiuni, dar dacă vă veţi uita către cer, steaua de Crăciun vă va duce la iesle, ieslea de la Betleem unde trebuie să depuneţi daruri şi să vă închinaţi se află la orice spital oncologic cu oameni suferinzi.

Primul concert de colinde, cântat de orchestra simfonică cerească s-a dat pe câmpia Betleemului, unor păstori de oi, unor oameni simpli. Aceștia au dus mai departe mesajul la iesle, devenind primii oameni colindători, urmați de magi. De aceea ceea ce au făcut păstorii și magii trebuie să facem și noi în această săptămână, să mergem la acei oameni pentru care în societate nu mai este loc: un bătrân singur la pat, o familie în necaz, un bolnav grav, un om fără nădejde,  Ieslea cu pruncul Iisus se află la orice orfelinat nevizitat, ieslea cu pruncul se află şi la azile de bătrâni, sunt fel și fel de locuri în care se află ieslea, iar colindul nostru îl are ca sărbătorit pe Pruncul din Iesle.  Dumnezeu să vă dea fericire tuturor care citiți aceste rânduri !

Tuturor care vizitați site-ul Bisericii noastre vă dorim SĂRBĂTORI FERICITE !

 

Fiţi binecuvântaţi !

Jubileu 90 ani – 21/07/2013

banner

Pe data de 21 Iulie 2013 s-a sarbatorit implinirea a 90 de ani de existenta a Bisericii Crestine Baptiste din localitatea Ianova, judetul Timis.

NEW_5773

NEW_5869

NEW_5912 Cu aceasta ocazie au sarbatorit impreuna satenii si credinciosii din localitate, cei din Bucovat, Ghiroda, Izvin, Remetea Mare si Bazosul Vechi. Invitati de onoare la acest eveniment au fost fratii Negru Ioan si Negru Mihai originari din Izvin, care in tinerete au misionat in Biserica din Ianova si care au avut mesaje din Cuvantul lui Dumnezeu pentru cei prezenti.

NEW_5828

NEW_5836  NEW_5893

Fratele Nutiu Daniel, pastor al Bisericii Bptiste din Ghiroda, fost pastor in Ianova, a avut un mesaj din partea Domnului si fr. Caius Obeada a adus un salut cu aceasta ocazie.NEW_5901

 NEW_5914

Mesajul principal a fost adus de fratele Ionel Tutac, Secretar general al Uniunii Bisericilor Crestine Baptiste din Romania si Presedinte al Comunitatii Baptiste de Timisoara.NEW_5921

Fanfara Bisericii din Bucovat si fratele Pincu Daniel, misionar in Comunitatea de Timisoara, au condus inchinarea la acest eveniment deosebit.

NEW_5928NEW_5931NEW_5936NEW_5938

Dupa serviciul jubiliar toti cei prezenti au stat la masa si la un timp de partasie si de amintire a vietii Bisericii din Ianova.

Serviciul jubiliar a continuat si dupa-masa cand fr. Gavriloni Dan, pastor al Bisericii din Izvin a avut un mesaj de incurajare pentru cei din Ianova.

Multumim lui Dumnezeu pentru acesti 90 ani de har si ne rugam ca Dumnezeu sa revigoreze lucrarea Lui din aceasta localitate.

NEW_5941

A consemnat pastor,

NEW_5877

Schinteie Ghita.

 

poze aici

logo 3